GEEF JOUW KLANTENBESTAND

EEN BOOST…

Ben jij werkzaam in de gezondheidsbranche en herken jij je in het onderstaande:

Hoe fijn zou het zijn als je...

“ALWAYS STAY TRUE TO YOURSELF
And NEVER LET WHAT SOMEBODY SAYS DISTRACT YOU FORM YOUR GOALS”

| Michelle Obama

Dit kun je van onze samenwerking verwachten…

Na onze samenwerking heb jij geoptimaliseerde webteksten en/of SEO geoptimaliseerde blogs met de juiste in- en uitgaande links. De teksten zullen zo worden geschreven dat jouw specifieke doelgroep wordt aangesproken. De aantrekkelijke teksten zullen de bezoeker aanzetten tot actie.

 

Je zult geen chaos meer in je hoofd hebben over wat voor soort content je moet maken en wat voor soort berichten je moet delen op je social media kanalen. In de conceptversie zal ik zinnen markeren die jij direct kunt overnemen op jouw kanalen. Jij zult hierdoor meer tijd overhouden om je te kunnen focussen op essentiële werkzaamheden die jouw business goed laten draaien of groeien

 

Je zult niet meer het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Je hebt namelijk iemand naast je staan met kennis van content en het schrijven van teksten. Je hebt en sparringspartner!

 

Aan het schrijven van webteksten en blogs zit een onbetaalbare winst. Je hoeft je niet meer in het zweet te werken om vindbaar te zijn en om nieuwe klanten te werven. Dat zullen de geoptimaliseerde webteksten, blogs en ik voor jou doen.

Zo werkt het...

Intake

Wij zullen een online intake voeren van ca. 45 minuten. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart met betrekking tot de optimalisatie van de webteksten of blogs. Na het intakegesprek ga ik direct voor jou aan de slag. 

Teksten schrijven

Ik ga nieuwe webteksten en/of SEO blogs voor jouw website schrijven. De teksten worden tussentijds bij jou aangeleverd in een Word document voor feedback. Het eindresultaat wordt ook aangeleverd in een Word document met gemarkeerde zinnen die jij 1 op 1 kan overnemen op jouw social media kanalen. De volledige tekst kun jij vanuit het Word document zelf aan je website toevoegen.

Correctieronde

Per webtekst of blog is er 1 correctie ronde. Ik zal de conceptversie bij jou aanleveren in een Word document waar jij op- of aanmerkingen kunt invoegen. Nadat ik de conceptversie van jou retour heb ontvangen zal ik de webteksten of blogs verder optimaliseren en de definitieve versie zo snel mogelijk naar je opsturen. 

De totaalprijs is afhankelijk van het aantal woorden en teksten dat ik voor jou ga schrijven. 

De totaalprijs is afhankelijk van het aantal woorden en teksten dat ik voor jou ga schrijven. 

Laura Kortekaas

Ik ben Laura Sabina Kortekaas en als copywriter is het mijn doel om voor bedrijven in de gezondheidsbranche een authentieke ondersteuning te zijn, zodat zij voldoende tijd hebben om zich te richten op voor hun essentiële werkzaamheden om de business zo optimaal mogelijk te laten draaien of te laten groeien. 

 

Een leuk weetje over mij? Ik ben geboren op 29 feb. en dus maar één keer in de 4 jaar jarig. 

 

Na jaren lang voor mijzelf te hebben geschreven in een dagboek, vind ik het nu tijd om mijn kennis en kunde op een professionele wijze met de wereld te gaan delen en zou ik met alle plezier een aanvulling willen worden binnen jouw bedrijf. 

Copywriter gezondheidsbranche

CONTACT

Vind je het spannend om het schrijven van teksten uit handen te geven? Daar kan ik me heel goed iets bij voorstellen! Het gaat immers om je bedrijf. Maar weet je? Tijdens ons eerste gesprek leg ik uit wat je van mij kunt verwachten en luister ik graag naar jouw wensen. Zo blijven het altijd jouw teksten.

 

Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op. 

CONTACT

Laura Kortekaas
E: info@laurakortekaas.nl
T: +31 6 27 88 58 21

GEGEVENS

Santpoort-Noord

 

KvK: 70540373

 

Copyright Laura Kortekaas 2021

 

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi! Heb je een vraag en stel je die liever via WhatsApp? Voel je dan vrij om dat te doen!