mijn budget is beperkt

Mijn budget is beperkt...

Wat ik vaak hoor als ik met potentiële klanten aan de telefoon zit en ik zeg mijn prijs, is: ‘Oh, ja oké. Ik denk er even over na. Mijn budget is beperkt. Zullen we eind van de week nog even bellen?’ Op zich begrijp ik deze reactie. Je wil het schrijven van teksten uit handen geven, omdat een tekst schrijven je bijvoorbeeld veel energie kost. Als je dan de prijs van een copywriter hoort denk je misschien bij jezelf: ach, misschien moet ik niet zo moeilijk doen. Ik probeer het eerst zelf nog wel even. Ook deze reactie begrijp ik. Er zal voor jou alleen niets veranderen. Het schrijven van teksten zal jou nog net zoveel energie gaan kosten als voor ons telefoongesprek. Je zult er net zoveel tijd voor vrij moeten maken. Het is enige wat je doet als je het zelf weer opnieuw gaat proberen, is geld op je rekening laten staan en je huidige maandelijkse inkomsten accepteren. Wil jij maandelijks meer omzet draaien? Lees dan gauw verder.

Ik wil een taak uit handen geven, maar mijn budget is beperkt...

Het kan natuurlijk zo zijn hè, dat je als ondernemer bepaalde taken gewoon liever aan je deur voorbij laat gaan. Dat kan komen door de taak zelf, omdat je die simpelweg niet leuk vindt om te doen. Het kan ook komen doordat jij je wil focussen op jouw corebusiness, waardoor je minder tijd hebt voor andere taken. De reden dat jij iets uit handen wil geven maakt eigenlijk niet uit. Ook al heb je geen reden dan mag je ook gewoon taken uit handen geven.  

 

Ik omschreef het al een beetje: tijdens een telefoongesprek valt er vaak een korte, peinzende stilte als ik mijn prijs vertel aan potentiële klanten. Het enige dat ik op dat moment hoor, is een lichte twijfel aan de andere kant van de lijn. Vaak volgen de woorden: ‘Ik denk er even over na. Mijn budget is beperkt.’ Waarop ik vervolgens antwoord: ‘Maar is dit dan niet juist wat je nodig hebt?’ Op zo een moment valt er vaak opnieuw een korte, peinzende stilte.

En nu dan?

Zelf vind ik een stilte absoluut niet erg. Voor mij is het een teken dat je op het juiste spoor zit. Er kan namelijk een stilte vallen op het moment dat je iemand aan het denken hebt gezet. In bovenstaande situatie laat ik de stilte er dan ook gewoon volledig zijn. Ik geef iemand de ruimte om na te denken.

 

Ik merk vaak dat mensen zich bewust worden tijdens een telefoongesprek als ik vraag of dit, iets uit handen geven, dan niet juist is wat zij nodig hebben. Bewust van de reden dat zij in eerste instantie een belafspraak met mij wilden: het schrijven van teksten uit handen geven. 

 

Ook al heb jij een beperkt budget en kun je een minimale investering doen: er zijn altijd mogelijkheden. Waar een wil is, is een weg.

 

Als jij jouw maandelijkse inkomsten een boost omhoog wil geven, zul je moeten investeren, groot moeten denken, langer termijn moeten denken en dingen uit handen moeten geven.

Het schrijven van teksten uit handen geven met een beperkt budget

Op dit moment lijkt het uit handen geven van het schrijven van teksten een grote investering. Dat is het ook. Een grote investering in je bedrijf en in je toekomst.

 

Door je teksten door iemand anders te laten schrijven, kun jij je weer volledig focussen op jouw corebusiness. Je hoeft niet meer ‘verplicht’ achter je computer te gaan zitten om lappen tekst te schrijven. Ik ben copywriter voor bedrijven in de gezondheidsbranche en schrijf SEO-teksten en maak content voor op diverse social media kanalen. Alle teksten worden geschreven voor de betreffende doelgroep.

 

Met deze teksten en content voor op social media spreek je jouw doelgroep aan en kom je direct een stap dichter bij jouw potentiële klanten.

SEO met een beperkt budget

Het voordeel van SEO is dat je met een minimale investering al veel resultaat kunt behalen. Door frequent SEO-teksten te uploaden op jouw website, wordt je website beter vindbaar in Google. Het resultaat hiervan, is dat jij sneller in contact kunt komen met jouw doelgroep en dat je meer websitebezoekers zult krijgen. Als jouw webteksten geoptimaliseerd zijn, vergroot jij de kans dat jouw websitebezoeker ook daadwerkelijk wat bij jou af zult nemen.  

Neem vandaag nog contact met mij op

Ik wil je adviseren om vandaag nog te stoppen met twijfelen of je nu wel of niet een taak uit handen moet gaan geven. Een investering in een goede copywriter is een investering in jezelf en in je bedrijf. Als freelance copywriter help ik jou graag met het schrijven van teksten, zodat jij je weer volledig kunt focussen op dat waar het voor jou echt om draait in jouw onderneming.

Gerelateerde berichten

Stuur mij gerust een berichtje!

Beoordeel deze blog!
5/5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CONNECT

Wil je volgen wat ik doe en wat ik te
melden heb? 

CONTACT

Laura Kortekaas
Santpoort – Noord
info@laurakortekaas.nl
06-27885821

KVK: 70540373

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi! Heb je een vraag en stel je die liever via WhatsApp? Voel je dan vrij om dat te doen!