Laura Kortekaas

Welkom! Leuk dat je hier bent en dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben en wat ik doe. Op deze pagina vertel ik je over mijn loopbaan, keuzes die ik heb gemaakt en de belangrijkste highlights in mijn leven. 

copywriter

Ik ben Laura Sabina Kortekaas en als tekstschrijver is het mijn doel om voor bedrijven in de gezondheidsbranche een authentieke ondersteuning te zijn, zodat zij voldoende tijd hebben om zich te richten op voor hun essentiële werkzaamheden om de business zo goed mogelijk te laten draaien of te laten groeien.

 

Van origine ben ik verpleegkundige met een propedeuse Voeding & Diëtetiek op zak, en ben ik werkzaam geweest in het ziekenhuis op afdeling Chirurgie. Na verloop van tijd merkte ik dat ik steeds meer behoefte kreeg aan regelmaat en structuur in mijn leven. Als ochtend en avondmens bestaat, ben ik absoluut een ochtendmens. Geef mij maar de vroege ochtenden, stille straten en een dosis verse energie. De onregelmatige diensten die bij het verpleegkundig beroep horen waren dus voor mij niet meer passend. Hoewel ik niet meer werkzaam ben als verpleegkundige, ligt mijn hart volledig bij de gezondheidsbranche. Ik heb de afgelopen jaren grote interesse ontwikkeld in het menselijk lichaam, voor voeding, persoonlijke ontwikkeling en sport.  

 

Een leuk weetje over mij? Ik ben geboren op 29 feb. Dat betekent dat ik een schrikkelkind ben en dus maar één keer in de 4 jaar jarig ben. 

 

Als kleine meid ben ik altijd in de weer geweest met schrijven. Was het niet op internet, dan was het wel in mijn dagboek. Tegenwoordig vind ik het heerlijk om gedachtes op papier te zetten. Het is voor mij een manier om de drukte uit mijn hoofd te halen en om beter te kunnen reflecteren en te analyseren op een situatie. Door dit te doen word ik mij bewust van dingen die er spelen en kan ik indien nodig ingrijpen. Ontwikkeling is tenslotte the key tot succes.

 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen, te leren en communicatief sterk te zijn. In mijn vrije tijd lees ik dan ook graag diepgaande, filosofische en psychologische boeken die mij wijzer maken en levenslessen geven. Als aanvulling hierop volg ik dolgraag een yogales op zondagochtend bij mijn favoriete yogaschool in het Centrum van ons kleine dorp, Santpoort-Noord. Een gezonde geest is natuurlijk niet alles, het lijf wil ook wat. Daarom ben ik met grote regelmaat terug te vinden tussen de fitness apparaten en bij de bokszak. 

 

Na jarenlang voor mijzelf te hebben geschreven in een dagboek, vind ik het nu tijd om mijn kennis en kunde op een professionele manier met de wereld te gaan delen en zou ik met alle plezier een aanvulling willen worden binnen jouw bedrijf. 

"You don't become what you want, you become what you believe."

| OPRAH WINFREY

Maar dat was nog maar het begin. Dit zou je ook moeten weten als je mij kent:

En nu is het jouw beurt; wat is jouw verhaal?

copywriter

CONNECT

Wil je volgen wat ik doe en wat ik te
melden heb? 

CONTACT

Laura Kortekaas
Santpoort – Noord
info@laurakortekaas.nl
06-27885821

KVK: 70540373

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi! Heb je een vraag en stel je die liever via WhatsApp? Voel je dan vrij om dat te doen!