Portfolio

Laura kortekaas

Lieke de Bever coaching

Oud topsporter Lieke de Bever is voedings- en mindset coach en verdiept zich in onder andere suikers.  Voor op haar nieuwe website schrijf ik blogs gerelateerd aan suiker. Het is de bedoeling om haar nieuwe website zichtbaar te krijgen in Google, de websitebezoeker waardevolle informatie te geven en om ze een stok achter de deur te geven met een nuchtere, persoonlijke en grappige tone of voice. Het einddoel van de teksten is om aanmeldingen te genereren voor de gratis masterclass.

De Yogaschool Utrecht

Lilly heeft haar eigen yogaschool in Utrecht. Voor op Lilly haar website schreef ik blogs gerelateerd aan yoga, mindset en voeding. Lilly en ik gingen een samenwerking aan toen de yogascholen gesloten waren vanwege de coronacrisis. Haar budget was hierdoor beperkt. Echter was het zo dat het erg goed klikte toen wij elkaar voor de eerste keer spraken dat we eigenlijk wel een samenwerking aan wilde gaan.  Na een goed gesprek kwamen we gelukkig tot een oplossing om dat te realiseren.  Ik maakte maandelijks terugkerende content voor op haar website en haar social media kanaal. Het doel van de blogs was om de website actueel te houden en het genereren van aanvragen voor de mini retreat.

PTF-By Jon

Jon heeft zijn eigen sportschool in Velserbroek. Voor Jon schreef ik een nieuwe over mij pagina en schrijf ik tot op heden maandelijks terugkerende content. Ik schrijf blogs die betrekking hebben op sporten, blessures, voeding, mindset en het menselijk lichaam. In overleg met Jon pas ik een nuchtere, maar informatieve tone of voice toe. Het doel van de blogs is om meer aanmeldingen te genereren voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Daarnaast maak ik content voor op zijn social media kanaal, Instagram.

Leads Op Maat

Levi is de oprichter van Leads op Maat. Leads op Maat helpt bedrijven die vloeren verkopen bij het verkrijgen van nieuwe klanten door Google Ads  voor ze op te zetten. Op de website van Leads op Maat was nog geen blogpagina aanwezig. Levi wilde daar graag verandering in zien, maar had geen tijd en zin om zelf teksten te gaan schrijven. Aangezien wij in dezelfde branche werken, beschik ik al over kennis die van toegevoegde waarde kan zijn tijdens het schrijven van teksten voor op zijn website. Ik schreef wekelijks blogs om zijn online zichtbaarheid te verbeteren en zijn website up-to-date te houden.

FitGun

Milan is  de oprichter van FitGun en heeft zijn eigen webshop waar hij dit product verkoopt. Voor de webshop van FitGun schrijf ik tot op heden maandelijks terugkerende SEO-blogs. Het doel van de blogs is om klanten aan te sporen tot het kopen van een FitGun en om beter vindbaar te worden in de zoekmachine Google. Naast de blogs lever ik ook content aan voor op zijn social media kanaal, LinkedIn.

Praktijk onder de Beuk

Saskia en Ruurd waren bezig met het opzetten van een website toen zij mij benaderde. Saskia biedt paardencoaching aan en Ruurd het Lichter Leven traject. Zij willen mensen ondersteunen in hun reis naar een gelukkiger leven. Het doel van onze samenwerking was dat ik aantrekkelijke webteksten zou schrijven om klanten te genereren. Naast de webteksten schrijf ik tot op heden ook maandelijks terugkerende content voor op de website.

Repromat

Repromat is een bedrijf in grootformaat print- en scanoplossingen. Voor de website van dit bedrijf herschreef ik de webteksten en de teksten die op de productpagina’s stonden. Het doel was om alle teksten up-to-date en SEO te maken. In overleg met de eigenaar, Hans Tervoort, hielden we voor de teksten een zakelijke tone of voice aan.

Zonnepanelen Enzo

Via via ben ik met Enzo in contact gekomen. Enzo verkoopt zonnepanelen en plaatst deze op daken. Enzo nam contact met mij op, omdat hij zijn website een boost wilde geven in Google. Met de content die ik schrijf geeft hij zijn websitebezoekers iets waardevols en een kijkje in zijn bedrijf. Voor Enzo zijn website schrijf ik SEO-blogs en maak ik content voor op zijn social media kanaal, Facebook.

Home-Consult

Home-Consult wordt gerund door Laura Brandt. Om inzicht te krijgen in het gedrag en de ontwikkeling van kinderen, analyseert Laura kindertekeningen. Als startende ondernemer wilde zij graag wervende en informatieve content op haar website. Tot op heden schrijf ik maandelijks terugkerende content voor op haar website en maak ik content voor op haar social media kanaal. Het was even zoeken naar de juiste tone of voice, maar door open met elkaar te communiceren werden de blogs naar Laura haar wens.

Mijn top diensten

SEO-blogs

Ik schrijf SEO-blogs voor bedrijven, zodat zij beter vindbaar worden in Google voor hun potentiële klanten.

Webteksten

Een nieuwe website? Ik schrijf teksten voor alle pagina’s. Homepagina’s, dienstenpagina’s, portfolio’s, over mij pagina’s… Ik ben van alle markten thuis.

Overig

Ik schrijf nieuwsbrieven, brochures, artikelen, transcripten, e-books, etc. voor bedrijven.

Wat klanten zeggen...

Jon van Deudekom

“Ik word erg blij van je mail. De blog ziet er echt goed uit.”

 

“Lauuuu, topper ziet er weer erg scherp uit.”

Lilly van Viegen

“Je hebt me echt geholpen en inzicht gegeven in dat dit allemaal kan en dat het nuttig is! Heel veel dank daarvoor. Ik vind je content ook echt super. Je kunt goed invoelen en aankaarten wat de doelgroep van DYU nodig heeft. Echt creatief en origineel.”

Milan van Essen

“Hele goede teksten zeg! Ik vind persoonlijk vooral de tweede tekst over spierherstel na hardlopen een leuke tekst, ik leer in ieder geval iedere maand weer voldoende bij!”

Volg mij op social media

Wat klanten verder zeggen...

Milan van Essen

“De manier waarop Laura te werk gaat spreekt mij erg aan. Aan de hand van een intakegesprek en veel terugkoppeling ontstaat er voor haar een perfect beeld van onze wensen. Zij gaat heel strategisch te werk en denkt goed mee aan bijvoorbeeld de doelgroep die wij willen zien te bereiken.”

Lilly van Viegen

“Echt heel leuk je blog! Het ziet er al super goed uit en ik zou niet zo gauw weten wat er echt beter kan. Ik vind de eerste alinea heel pakkend en de opbouw verder hartstikke goed. Qua inhoud is het helemaal in één lijn met het idee van de rustmomenten van de mini retreats. Echt top!”

Levi van Wingerden

“Bedankt voor je teksten Laura. Ze passen heel goed binnen mijn bedrijf. De schrijfstijl en de inhoud heb je een goede draai weten te geven! Fijn dat je punten erin terug laat komen die wij besproken hebben en die ik belangrijk vind. Tot op heden ben ik super tevreden met jouw teksten.”

Kom in contact

Laat je naam en emailadres achter. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op. Of bel mij op 06-27885821.

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Hi! Heb je een vraag en stel je die liever via WhatsApp? Voel je dan vrij om dat te doen!